Ontwakend-hart-banner

Even iets over mezelf

Stéphane Vanden Avenne (1959) heeft reeds op jonge leeftijd reeds voor zichzelf gedichten geschreven. Tijdens de periode dat zijn moeder ziek was heeft hij het schrijven terug opgepakt. Dit in eerste instantie als  troost en verwerking voor zichzelf. Het schrijven van deze teksten heeft hem krachtiger gemaakt als persoon. Dit heeft er verder toe geleid dat hij kon groeien in zijn bewustzijnsproces waardoor hij in staat was om het verleden te relativeren en los te laten. Hij is hierdoor bewust geworden om zo veel mogelijk in het Nu- moment te leven.

“Steeds meer mensen gaan een groei doormaken
zodanig dat zij vanuit hun hart gaan leren spreken.”
Uiteindelijk kan hij nu wel zeggen dat omwille van alles wat hij in zijn meer dan 60 jaar heeft meegemaakt ervoor gezorgd dat hij de man is, die hij nu is geworden.
Doordat hij reeds heel wat in zijn leven hier op deze aardbol heeft beleefd en dit zowel langs de donkere kant als langs de licht volle kant wil hij deze ervaringen nu met iedereen delen. Met het schrijven van deze teksten worden meer mensen zich bewust van de kracht van het licht en de liefde. Steeds meer mensen gaan een groei doormaken zodanig dat zij vanuit hun hart gaan leren spreken. Zo zal er een verbinding ontstaan tussen mensen die elkaar voorheen misschien niet onder ogen durven komen. Zo zal ieder mens door het lezen van mijn eerste boek Lichtmijmeringen en mijn nieuwste boek Meesterlijk Ontwaken een positieve wending in zijn levensbestaan doormaken. Zo kan en zal jij wellicht als mens een positieve verandering ondervinden.

Jouw veranderde energie zal zich vanuit jouw hartbrein connectie gaan vertalen naar jouw contact met andere mensen. Zo leveren wij met zijn allen een bijdrage tot een betere wereld waar de donkere kanten gaan verdwijnen en er plaats zal gemaakt worden voor vrede, hartelijkheid, licht en liefde.

Stephane vanden Avenne