Ontwakend-hart-banner

Meesterlijk Ontwaken

In het boek ‘Meesterlijk Ontwaken’ geeft auteur Stéphane Vanden Avenne duiding aan de hectische tijd waarin wij momenteel leven. Mensen hebben tijdens de corona-periode massaal gezien én gevoeld dat de waarheid er niet meer toe doet. Wereldwijd ontwaken mensen.

Voor veel mensen is het lastig om te doorzien welke veranderingen dit met zich meebrengt. Hierdoor kunnen wij ons alleen voelen en zelfs het vertrouwen in onszelf verliezen. Dit boek biedt de lezer inzicht en steun om zich meesterlijk voor te bereiden op de periode die voor ons ligt.

Tevens belicht de auteur enkele onderwerpen die men ons van jongs af aan via de media en school hebben aangeleerd. De schrijver wil hiermee de lezer aanzetten om goed na te denken over de illusionaire wereld van de matrix waarin wij ons op dit moment bevinden.

Boek-Lichtmijmeringen-Stephane-vanden-Avenne

Lichtmijmering

Het boek Lichtmijmeringen is een bundel met inspirerende teksten die jou aan de hand neemt voor een ontdekkingstocht door je leven. De ene keer met overpeinzingen en tips die jou helpen meer uit jouzelf en jouw leven te halen. De andere keer doordat Stéphane Vanden Avenne ervaringen deelt uit eigen leven die zorgen voor herkenning en bewustwording. Lichtmijmeringen leent zich bij uitstek om op gevoel een tekst te lezen op een moment dat jij behoefte hebt aan inspiratie of bezinning. Het laat het licht schijnen op situaties, gedachten en overtuigingen waar je anders makkelijk aan voorbij loopt. Ook geeft het jou mogelijkheden voor een ander invalshoek of benadering. Zo nodigt iedere tekst jou ongemerkt uit om een beter versie van jezelf te worden.

Boek-Lichtmijmeringen-Stephane-vanden-Avenne